среда, 23 октября 2013 г.

Весілля Юлії та Романа

       Пропозиція руки і серця...у тунелі Кохання (селище Клевань, Рівненський район, Рівненська область).  
         Вона просто їхала на екскурсію, він був у повній бойовій готовності (дуже переживав). Після промови (по сценарію) він, ставши на одне коліно, подарував букет троянд, в одній з троянд був "сюрприз".  
          Юлія відповіла "так, звісно, так", потім було море радості, емоцій...після чого ми почали готуватись до весілля...
Настав ТОЙ самий урочистий день - 31 серпня 2013 року… наречена -  ніжна, тендітна, замріяна, закохана, радісна й  водночас  трішки сумна – весь образ витриманий в українському стилі, віночок на голові із живих квітів. 
Наречений одягнув краватку зеленого кольору в тон до всієї стилістики весілля. 

Молодята Юлія та Роман дуже  полюбляють подорожувати Україною, по особливих іторичних місцях; коли ж постало питання  "де саме проводити весільний обряд?" наші молодята в один голос промовили, що у  Луцькому замку Любарта!

Урочисте проведення обряду на виїзді: святкова агенція «Купідон» 

Гості  розважались у замку, наші молодята тим часом "втекли" на фотосесію ;) Все було добре, вони скоро зустрілись  у ресторані готелю "Світязь", де пройшов весільний банкет. Особливо запам'ятається гостям перший танець молодят - дуже гарно, легко та граціозно танцювали наші закохані (враження, що танцюють професіонали);


Перший танець молодят: «Постановка Весільного –Танцю» - хореограф Маріанна Манжеровська. http://vk.com/vesilnyitanec
Fire SHOW: Луцький театр вогню "Аладдін" http://vk.com/aladdin_fire
Фото та відео: фото центр «Фуджі-експрес» 

 

В народі кажуть - "навіть хорошим ділам властиво завершуватись". У наших молодят (а тепер уже чоловіка та дружини) все тільки починається. Бажаємо їм довгих років життя, здоров'я, щастя та мати діточок як на небі зірочок!

1 комментарий:

  1. Молодята Юлія та Роман - великі молодці! Святкова агенція "Купідон" організували день пропозиції одруження та допомогли саме в день урочистості (вчасний приїзд фото та відео операторів, кортеж, оформлення місця виїзної церемонії та сам обряд шлюбу, а також зустріч молодят при вході у ресторан). Наречені вибрали та "нарізали" музику для обряду за своїми уподобаннями та згідно стилістики свята, так само зробили фільм (слайд-шоу, яке гості мали змогу бачити у ресторані). Перший весільний танець, Fire SHOW - це теж старання героїв свята та їх ініціатива. Купідон працює як на проектах, де потрібно все організувати від початку і до святкового феєрверку, так і тоді, коли просто треба допомогти зібрати все і всіх в одне ціле + проведення виїзної церемонії...))))

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...