четверг, 19 июня 2014 г.

Весілля: Марія та Віталій!

   Кохання з першого погляду - саме так можна назвати наших молодят Машеньку та Віталіка!
        Вони закохані...і це видно всім навколо, адже наречені просто випромінюють щастя. Він дійсно той самий. Той, який візьме її за руку і вони підуть по життю разом. Вона довірила йому своє серце...і цим все сказано. 

            Молодята, після весілля, поїдуть жити в інше місто...але святкувати вони захотіли саме в Луцьку (де проживає сім'я нареченої Марії). Тим більше, за словами гостей зі сторони нареченого - їм дуже сподобалось саме наше місто, і вони зрозуміли Марію, чому святкувати саме в Луцьку. 
Press Wall 220*250см

           День весілля! По прогнозам наших синоптиків, інтернету і бабок біля під'їзду саме на день весілля мав бути дощ та прохолодно. Навіть ми (СА "Купідон") хвилювались, щоб була гарна погода, тому що церемонія мала проходити під відкритим небом.
          Я не вірю всіляким забобонам, "знакам" і т.д., але все ж таки - саме в день весілля була дуже гарна погода, ясно світило сонечко...напевно сам Бог дав молодятам своє благословіння ))))
          Молодята дуже гарні, трішки схвильовані, але водночас дуже щасливі. Свідки, тобто друзі наречених теж великі молодці. Хлопці позитивні, цікаві і дуже веселі, дівчата теж усміхнені, але звісно ж трішки скромніші. Марія та Віталій вибрали собі в свідки (дружки) своїх близьких друзів і не прогадали. З самого ранку, після викупу нареченої, молодята та свідки поїхали фотографуватись (відвели на фотосесію не мало, не багато - 3 години). До речі, саме правильно відведений час для фотосесії - це одне з головних пунктів розпорядку весільного дня. Поки наречені фотографувались, у батьків був час зібратись, причепуритись і т.д. 
Церемонія...
          Всіх гостей було запрошено вже в ресторан, де мала проходити церемонія та бенкет. На визначену годину приїхали всі запрошені, та молодята. Церемонія шлюбу в чарівній альтанці ресторану "Рестпарк"... вихід свідків, вихід нареченого, маленькі дівчата з пелюстками троянд...і вона - найпрекрасніша, усміхнена...в супроводі тата - наречена Марія. Обручки для молодят довірено було винести Олексію (рідний братик Марії). Обручки, шампанське, свідоцтво про шлюб (як свідчення того, щоб вже "ЗДІЙСНИЛОСЯ"), звернення до батьків, трішки сліз від щастя...та ГІРКО!  
 ФОТО: 
Молодята трішки хвилюються...
...наречений сказав: "Так"
Перший сімейний документ - свідоцтво про ШЛЮБ

Весільні обітниці
Шампанське: На щастя!


Здається, один рух, один погляд, один дотик - а скільки кохання, поваги, довіри та взаєморозуміння...Прекрасні молодята!

       Від щирого серця вітаємо новостворену сім'ю Мартищенко Марію та Віталія! 

Бенкет: Рекреаційний комплекс "Рестпарк"
Координатор свята, кортеж, Press Wall, церемонія шлюбу: СА "Купідон"
Фотограф: Анастасия Алёшина   www.amina.ph.com   http://vk.com/anastasia_aljoshyna

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...