среда, 9 июля 2014 г.

IV Парад наречених у Луцьку!

Панорама з параду наречених 2014. Фото: Олександр Федюк
29 червня 2014 року - День молоді!
В рамках цього свята - відбувся ІV парад наречених у Луцьку! Тематикою цьогорічного параду було: «За мир та єдність України». Близько 40 прекрасних дівчат одягнуті у весільні сукні. В кожному образі були присутні українська символіка... зачіски та макіяж виконано професійними перукарями та візажистами.




Альона Кіц. Фото: Костянтин Кіц




«ІV парад є символічним, він за мир, за єдність. За єдність держави, наших сердець, за мир у душах. Учасницям усмішок, гарного настрою, глядачам насолоди від дійства. І всім миру» - організатор та редактор журналу «Ваше весілля» Олена Кіц.



Цього року парад почався дуже цікаво й гарно, так як наречені танцювали флешмоб, постановкою якого займалась режисер-хореограф Ольга ЛАКТІОНОВА. У кожної дівчини в руці була повітряна кулька жовто-блакитного кольору...учасниці пройшли до парку імені Лесі Українки. Свято продовжилось на сцені, де всі бажаючі мали змогу роздивитись кожну учасницю, її образ і т.д.
Кульки від партнера - творча майстерня "ВЕСЕЛА КУЛЬКА"
фото: Толік Рощина



фото: Толік Рощина












«Міс Наречена - 2014» - Іванна Варинюк. Вона ж отримала путівку на вікенд у Європі (від Туристичної агенції "Нові мандри"). Журі дуже важко було визначитись, кому віддати перевагу, тому вирішили, що переможницю буде обрано шляхом лотереї.


 Переможниці у номінаціях:
Міс Ніжність - Тетяна Коцюба
Міс Фантазія – Катерина Кожемякіна
Міс Грація – Анна Дідух
Міс Епатаж – Марія Шведенюк
Міс Спокуса – Діана Гвозденко




Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...