среда, 4 февраля 2015 г.

День народження в стилі м/ф "Мадагаскар"



            Ви знаєте, це велика радість для мами - бачити, що її дитина щаслива. Мама нашого іменинника - Ромчика - саме така. Вона робить все для того, щоб в житті сина було як можна більше радості! Тільки дитячі веселі очі та щира посмішка пробуджує в нашій душі прекрасні відчуття. Герой нашого свята - Рома - хлопчик, який дуже полюбляє мультик "Мадагаскар" та Мадагаскарських пінгвінів. Одже, з тематикою свята визначились одразу! 

                    Святкували у ресторані "Корона Вітовта"...Зал прикрашений гелієвими кульками, повітряними кульками, зображеннями з героями мультфільму "Мадагаскар" та великим банером для фото (розмір 2м*2,67м). Для фотосесії спеціально для діток - вусики, губки, корона та окуляри на паличках...
(Фотограф свята: Артур Османов)
                А також для кожного маленького гостя - іменне запрошення, значок, прапорець, ковпачок та торбинки з написом "Дякуємо, що завітали".





 Розважалась дітвора з аніматорами - Пірати та Фіксики.






             В перерві між анімаціями, розвагами та конкурсами - маленькі гості ласували шоколадний фонтан із фруктами. Солодкий стіл, окрім фонтану та фруктів прикрашала велика прянична хатинка. 









На завершення свята - торт у вигляді корабля із написом "Ромі 7"

                    Веселощі, посмішки, цікаві конкурси, мильні бульбашки, повітряні кульки та багато іншого було на святі! Нам, разом із мамою вдалось зробити маленьку казку для Ромчика та його друзів! 
СА "Купідон" від щирого серця вітає Ромчика з Днем Народження:
Свято велике прикрасило дім.
Тобі – сім років, радісно всім.
Дарунки навколо, ласощі, квіти,
Тож і ми прийшли Тобою радіти.
Зіроньки щастя тобі побажати,
Учнем найкращим у школі стати,
Завжди усмішкою сонця зоріти
І добротою своєю всіх гріти

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...