четверг, 10 декабря 2015 г.

Весілля! Вікторія & Євгеній! ♥♥♥



Весілля завжди чимось схожі одне на одне, і в той же час зовсім відрізняються одне від одного. В кожного свята є своя "родзинка". Так от я вам скажу, що саме з цього весілля - можна просто варити компот ))) Наречена - красуня, ніжна й витримана, задумлива, замріяна, з дуже щирим та щасливим поглядом. 







Наречений - мужній, серйозний, з посмішкою дивиться на свою неймовірно щасливу Вікторію. Церемонія шлюбу проходила в альтанці у Сітіпарку (біля містка закоханих), який був спеціально задекорований в колір та стиль весілля. 

Почалось все дуже гарно, так як дружки та наречені приїхали на церемонію цілим кортежем...а далі було ще цікавіше. Обручки для молодят виносила друг сім'ї зі сторони нареченого - Нанні Євгеніївна. Брюнетка, з гарним віночком на голові, та з корзинкою в зубах (де і знаходились обручки). Так як часу на навчання Нанні правильно ходити і дефілювати, не було, в супроводі Нанні йшла із мамою нареченого. 


Дуже гарно виглядає, особливо, коли Нанні не захотіла потім відходити від хазяїна ні на крок і продовжували церемонію разом із нею ))) цікаве весілля, веселі гості, приємне спілкування та святкування.

Святкова агенція "Купідон" вітає молодят Вікторію та Євгенія!
Вас зі шлюбом сьогодні вітаєм
І бажаю життя без розлуки,
В горі й щасті, у гуморі й гніві,
Щоб завжди ви тримались за руки.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...